divendres, 30 d’octubre del 2009

setmana de seminari (28.10 - 30.10)

Pel que fa a la sessió del dia 28, la vem dedicar a parlar sobre revistes d'educació que havíem de portar.
N'hi van haver 9 de diferents.
Ens vem posar per grups de dues o tres persones i havíem de fer una descripció de dues revistes. Pel que fa al meu grup, vem tractar les següents: escola catalana i escuela en acción (infantil). Totes dues molt interessants, i crec que els temes que es tractaven s'entenien molt bé. Les dues revistes tenien les seccions molt ben distribuïdes i s'entenien prou bé. I, la de escuela en acción (infantil) era molt agradable de llegir, ja que tenia molts dibuixos de nens, de treballs fets per nens a les seves escoles...

D'altra banda, la primera part de la sessió d'avui l'hem dedicat a l'explicació sobre l'actualitat educativa que han fet les meves companyes, l'Anna i la Norma.
La notícia que ens han proposat per debatre és: La Generalitat mantendrá el nombre a las vacaciones de Navidad y Semana Santa.
El debat a constant d'opinar a favor de mantenir el nom de les vacances de Nadal i les de Setmana Santa, o per contra, d'estar dacord en què aquestes festes s'anomenin vacances d'hivern i de primavera.
Des del meu punt de vista, penso que encara que la gent no celebri aquestes festes perquè són de temàtica religiosa, els noms no s'haurien de canviar, ja que aquestes festes són una tradició. Una altra cosa, seria que a la gent no li agradés dir vacances de Nadal o de Setmana Santa, i que per ells mateixos, per sentir-se més còmodes les anomenessin vacances d'hivern o de primavera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada