dissabte, 3 d’octubre del 2009

Diari de Seminari (30.09 - 02.09)

Pel que fa el seminari de dimecres, va ser força interessant. Vem començar a parlar sobre les notícies actuals referides a l'educació, ja sigui en l'àmbit tecnològic com en el social.
Vam parlar dels avantatges i els inconvenients que tenia això d'utilitzar ordinadors portàtils a l'aula, ja que tal i com van explicar les notícies, els alumnes de 5è o 6è n'hauran de tenir un a classe. Al final vem crear un debat, ja que cadascú mostrava la seva opinió (alguns estaven en contra i d'altres a favor), però tots mostràvem una part d'interès sobre aquest tema, ja que al cap i a la fi serem nosaltres els que ens haurem d'afrontar a tots els canvis tecnològics.
Després cadascú de nosaltres vem escriure una redacció sobre les primeres impressions que vem tenir a l'entrar per primera vegada a la Facultat.

D'altra banda, divendres vem dedicar les dues hores a llegir les redaccions que havíem estat fent el dimecres. Va ser una activitat entretinguda, vem barrejar les redaccions i a cadascú li tocava una que podia o no, ser la seva. D'aquesta manera entre tots havíem d'endevinar a qui pertanyia cadascuna d'elles i, a més a més, comentàvem les faltes que teníem.
La veritat és que fent-ho d'aquesta manera n'aprens molt més dels errors, i a la propera vegada t'hi fixes més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada