dilluns, 2 de novembre del 2009

Diari de COED: 02.11.09

Descripció:
La sessió d'avui, dia 2 de novembre l'hem tractat en explicar davant de tots els companys i companyes de la classe la nostra descripció de QUI ETS TU?.
Primerament, hem penjat fotos de la persona a qui anava destinada la descripció per les parets de l'aula. Després un per un hem anat fent la nostra exposició, hem explicat quins trets més característics havíem vist en aquella persona, els passos que havíem anat seguint per tan de dur a terme la descripció...
La majoria de gent s'ha basat, primer de tot, en fer un anàlisi de la persona mitjançant l'observació i després anar-li fent preguntes a aquella persona perquè ens poguessin servir d'ajuda.
Bé, com tots podeu veure, en el meu bloc hi ha penjada la descripció que li he fet a la Marta Juny (una de les primeres persones que vaig conèixer en entrar a la facultat i també una de les primeres en parlar).

Aprofundiment:
He trobat una pàgina web d'una revista d'una escola de Catalunya, on els nens i nenes han fet descripcions d'altres nens i, a més hi han inclòs dibuixos fets per ells.
Espero que us serveixi.

Aquí us deixo el link per si hi voleu fer una ullada.

http://blocs.xtec.cat/agulla/2007/11/27/descripcio-duna-persona/comment-page-1/

Reflexió:
Penso que aquesta feina ens ha servit a tots per conèixer una mica més com són els companys de classe. A mi, personalment m'ha servit de molt, ja que he pogut veure trets d'altra gent que no m'imaginava pas.
D'altra banda crec que també ens ha ajudat molt per perdre la por o el neguit de parlar en públic.
A més, la classe ha estat molt dinàmica i molt entretinguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada