divendres, 6 de novembre del 2009

Diari de Seminari (06.11.09)

Descripció:
El divendres dia 6 vem començar la classe comentant les notícies d’actualitat educativa, que la Núria i la Mar ens van explicar.
Van fer un recull de notícies que van anar trobant al llarg de la setmana i la que ens van explicar amb més profunditat, i que després es va formar un debat a través de tres preguntes va ser: Los maestros usarán una red tipo Facebook con los alumnos, extret del diari el Pais.

Seguidament, el tutor de seminari ens va comentar el procés que seguirem durant la setmana de visites a diverses escoles.

I, finalment, vem acabar la classe fent una activitat, en la què tots vem haver de penjar unes fotografies a la paret i nombrar-les. Després les havíem d’agrupar de la manera que a nosaltres ens semblés més adequada, i per acabar cadascú anava dient el títol que li havia posat a la fotografia i vem fer votacions per saber quina era la que més ens havia impactat.
Comentar, també que la millor fotografia, és a dir, la que va tenir més èxit va ser la de l’Òscar.

Reflexió:
Pel que fa a la notícia d’actualitat educativa, volia comentar que crec que no és correcte que s’estableixi una “relació” entre alumnes i professors a través d’internet, és a dir, d’una web semblant a facebook.
Si els nens/es tenen la possibilitat d’explicar els seus dubtes per e-mail, a l’hora de classe ningú dirà res perquè tot s’haurà resolt, i d’aquesta manera els altres companys no podran saber quin ha estat el dubte de l’altre.
D'altra banda, sobre l'exercici de les fotografies, crec que t'ajuda a comparar les diferents tècniques que tenim entre els companys per ordenar-les i veure les raons per les quals les fotografies s'han ordenat d'aquella manera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada