divendres, 13 de novembre del 2009

Diari de COED (13.11.09)

Descipció:
La primera part de la sessió d'avui l'hem començat per les recitacions de poemes, llegendres, contes... dels diferents companys i companyes.

Seguidament, la segona part l'hem dedicat als debats. Avui només hem tingut temps d'escoltar-ne un que ha durat aproximadament uns 20 minuts.
El tema que debaien els meus companys era l'escola privada. Cinc companys donaven les seves aportacions a favor, i els altres en contra.
Sobre el que he pogut observar, el fracàs escolar en escoles públiques és molt més elevat pel que fa a les escoles privades. La revista Magisteri afirma que hi ha un 34,4% de fracàs a les escoles públiques, quan a les privades només n'hi ha un 3,5%.

Aprofundiment:
El link que hi ha a continuació és d'un bloc d'una mestre de primària d'una escola pública.
http://im-prescindible.blogspot.com/2009/06/qui-ha-fracasat-lescola-primaria.html

També podeu veure un vídeo sobre quin tipus d'escola triaria la gent catalana.
http://www.tv3.cat/videos/783209

Reflexió:
Des del meu punt de vista, crec que és molt millor l'educació que es dóna en les escoles privades que en les públiques, i a més a la llarga et dóna moltes més sortides i preferències.
Però, també trobo molt elevat el preu de les escoles privades. Perquè hi ha famílies que volen portar als seus fills a escoles privades però no ho poden fer per problemes econòmics. O també persones immigrants que no tenen oportunitats de tractar educació privada perquè no s'ho poden permetre.
D'altra banda, pel que fa les recitacions, he pogut veure els nervis o la por escència que alguns dels meus companys han arribat a passar. També he observat, però, altres companys que han superat perfectament els nervis i ho han fet molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada