divendres, 27 de novembre del 2009

VISITA AL ZOO


A part d'anar a visitar el museu de xocolata, també vem anar al parc zoològic de barcelona (ZOO).

El Parc Zoològic de Barcelona segueix l'Estratègia Mundial dels Zoològics per la Conservació i , per tant, desenvolupa un seguit d'activitats que poden resumir-se en les següents: conservació, investigació i educació.

Avui l'educació es considera l'objectiu principal d'un Zoològic i el que dóna sentit a la seva existència. Per assolir aquest objectiu hi ha un Departament d'Educació què té com a missió primordial servir perquè les persones que anualment visiten el Zoològic, entenguin, apreciïn, respectin i estimin els animals, la qual cosa és de gran ajut a l'hora de salvaguardar la vida salvatge i natural.

Organitza diferents activitats dirigides al públic infantil, utilitzades anualment per més de 50.000 alumnes, i també d'altres dirigides al públic adult. Les activitats infantils, realitzades per educadors especialitzats en zoologia, són de dos tipus:

- Activitats per escolars: Les visites comentades i els tallers, que abasten des del Pre-escolar fins al Batxillerat i que es preparen d'acord amb els currículums escolars. N'existeixen més de 20 temes, però també es poden oferir altres temes a petició dels ensenyants.

- Activitats extra-escolars, dirigides al públic infantil en caps de setmana i períodes de vacances, com són els Dissabtes Infantils, les Festes d'Aniversari i els Casals de Zoologia.

Per trobar més informació sobre el parc zoològic de Barcelona podeu accedir a la pàgina web següent: http://www.zoobarcelona.cat/ZOO_Barcelona/Catalan/catalan.asp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada