diumenge, 6 de desembre del 2009

CONCERT DE SANTA CECÍLIA

El passat divendres 25 de novembre, a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna de Barcelona va tenir lloc el concert de Santa Cecília organitzat pels estudiants de tercer curs de magisteri especialitzats en música.

El concert va ser molt entretingut, els estudiants de tercer curs van cantar (tot tipus d'audicions), van ballar, van tocar instruments (com la flauta dolça, la trompeta, el xilofon...), etc.

En un moment del concert, una alumna de primer curs va sortir a cantar la cançó de "Héroe" (en anglès). Va fer aixecar tot el públic amb la seva veu. També es podia veure molta gent emocionada i, fins i tot, els pèls es posaven de punta.

Seguint amb l'actuació, van donar pas a dos alumnes de tercer que van cantar.

El públic mostrava molta participació, moltes ganes per sentir aquell concert... la gent no va parar d'aplaudir, de cantar, de seguir el ritme de les cançons.

El concert va acabar amb una actuació molt emotiva que tots els alumnes de tercer van fer. Van acabar cantant "Amigos para Siempre". Va ser molt especial per ells, ja que aquest és l'últim any de carrera i, per tant, cadascú haurà de seguir el seu camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada