dissabte, 12 de desembre del 2009

Diari de seminari (11.12.09)

Descripció:
Ahir les meves companyes de seminari Anna Llongueras i Norma Augusto ens van exposar la notícia sobre educació en la qual havien treballat.
La notícia és: La FP de grado medio dará acceso a un Bachillerato de un solo curso.
Aquesta notícia ens diu que es podrà accedir a la FP de grau mitjà sense tenir el títol d'ESO, però tot i així, s'ha de tenir aprovat un programa de qualificació professional inicial. També ens explica que la part positiva és que el batxillerat només serà d'un sol curs i no pas de dos com és ara, ni de tres com mesos endavant s'havia pensat.
Les meves companyes es van adaptar molt bé al temps requerit i van saber explicar-nos la notñicia amb molt detall i molta claredat.

Després ens vem ajuntar amb la resta de seminaris per veure una conferència que l'Alexandre Jollien havia fet, fa cinc anys, a la facultat.

Crec que la conferència va ser molt interessant. És dur per a tots nosaltres pensar com poden viure aquestes persones el dia a dia, però tot i així, sembla que no faci tanta llàstima el fet de veure aquestes persones fortes i amb ganes de tirar endavant i autosuperar-se.
Tot i tenir una discapacitat, l'Alexandre Jollien és molt intel•ligent i és una persona de molt admirar.
Estic totalment d’acord quan a la conferència deia que tothom és únic i tothom és "anormal", ja que ningú és perfecte i tothom té errors.

Crec que aquestes persones s'han de sentir respectades i les hem d'ajudar a facilitar la seva adaptació a la societat, ja que no és lògic que persones amb discapacitats no puguin sentir la mateixa atenció, per part de tothom, que una persona sense problemes psíquics.



Traducció de la fotografia: el principal no és la por en sí, sinó la por en el que faig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada